Nieuws - pagina 1

corona besmetting bij leerling

04 mei 2021 - Tijdens de vakantie is bij een van onze leerlingen helaas een coronabesmetting vastgesteld.

Klik hier voor de informatiebrief.

corona besmetting bij leerling

18 april 2021 - Helaas is een van onze leerlingen positief getest op corona. 

In de bijlage vindt u de informatiebrief.

Sport- en spelweek

Sport- en spelweek

16 april 2021 - Helaas kunnen de Koningsspelen vrijdag door de coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom hebben we voor alternatieve Koningsspelen gekozen: verspreid door de week hebben de kinderen verschillende sport- en spelmomenten.

Vrijdag 23 april sluiten we de alternatieve spelen af en gaan de kinderen (als ze om kwart voor 9 starten) om 12 uur naar huis en (als ze om 9 uur beginnen) om kwart over 12 naar huis. De vrijdagmiddag is dus vrij. Dan begint hun meivakantie. 

Besmetting op school

24 maart 2021 - Helaas is opnieuw een positieve besmetting bij een collega vastgesteld. De ouders van de groepen die met haar in contact zijn geweest hebben inmiddels informatie ontvangen. 

Coronatest bij kinderen

24 maart 2021 - Klik hier om alle informatie van de GGD te lezen over coronatest bij kinderen.

BB1A

21 maart 2021 - Voor maandag 22 maart zorgt de leerkracht van BB1A werk dat werk dat digitaal thuis gemaakt kan worden voor de leerlingen klaarstaat. Ze is via de mail en de chat beschikbaar voor vragen. Dinsdag 23 maart is er weer gewoon op school les. 

update coronamaatregelen

19 maart 2021 - Klik hier om de brief te openen, die vandaag ook door de leerkrachten aan u gemaild is, met een update van de coronamaatregelen en de de komende tijd geplande activiteiten.

covid-19 besmetting

13 maart 2021 - Beste ouders, verzorgers,

Helaas kregen wij vandaag bericht over een positieve besmetting. Alle ouders van de betreffende groep zijn geïnformeerd. Alle ouders van school ontvangen een informatiebrief.

Oudergesprekken

02 maart 2021 - Vrijdag 5 maart krijgen de kinderen hun kindrapport en het OPP mee naar huis. De oudergesprekken hierover zijn gepland in de week van 8 maart (en eventueel de week van 15 maart). Door de coronamaatregelen zullen deze gesprekken via Teams of telefonisch gevoerd worden. U ontvangt hierover bericht van de leerkracht.

Herinnering:

01 maart 2021 - Donderdag 4 maart hebben de kinderen vrij i.v.m. studiedag. Vrijdag 5 maart worden ze gewoon weer op school verwacht.

We gaan ervoor!

15 februari 2021 - 
Code rood is voor Zuid-Holland bijgesteld naar code geel. Het lijkt met de gladheid mee te vallen, maar dat kan hier en daar nog wel verschillen.
We hebben besloten dat de school op de normale tijd (8.45 en 9.00 uur) opengaat.
De leerkrachten zijn onderweg en proberen allemaal op tijd te zijn. 
We hebben nog geen bericht van het vervoer ontvangen en weten dus niet of de taxi's rijden.
We zien de kinderen graag weer op school vandaag, maar veiligheid blijft voorop staan, dus doe wel voorzichtig!

Weer glad!!

14 februari 2021 - Wij hebben alle groepen net een mail gestuurd met informatie over maandag 15 februari. U kunt de bijlage hier openen en nalezen.

Opnieuw wordt er code rood afgegeven. Vanaf 3 uur vannacht gaat het regenen en dat zou kunnen betekenen dat er, door de nog erg koude ondergrond en lage temperatuur, ijzel op wegen en stoepen ligt. Dit maakt de weg erg lastig begaanbaar. De veiligheid van onze leerkrachten en de kinderen staat voorop, vandaar dat wij morgenochtend vroeg de situatie bekijken en u om 7 uur zullen berichten of de school open is, later begint of gesloten is. 

Houd uw mailbox en de website goed in de gaten! 

We starten weer!!

We starten weer!!

08 februari 2021 - Dinsdag 9 februari starten we weer! Hoera! 

Doe voorzichtig met het naar school komen.

 

<-- iglo 

Nog een dag gesloten!

07 februari 2021 - Helaas hebben we begin van de avond moeten besluiten de school nog een dag langer gesloten te houden. Dit i.v.m. de weersomstandigheden, de huidige verkeerssituatie en de onzekerheid over het opstarten van het openbaar vervoer, waardoor het op dit moment niet duidelijk is of alle leerlingen en leerkrachten morgen veilig en op tijd op school kunnen zijn.   

Zondag heeft u aan het begin van de avond hierover een mailtje ontvangen.

Kik hier voor de brief over de maatregelen i.v.m. de herstart vrijdag aan u gemaild is. 

 

Winterweer

Winterweer

05 februari 2021 - Het voorspelde winterweer voor de komende dagen zou gevolgen kunnen hebben voor de bereikbaarheid van school maandag. Het taxibedrijf, het openbaar vervoer... iedereen waarschuwt. We hopen natuurlijk dat we vooral lekker kunnen genieten van sneeuw en ijs, maar mochten er problemen ontstaan zullen we u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen via mail, eventueel telefoon en de website.
Informatiebrief over de herstart op 8 februari.

Informatiebrief over de herstart op 8 februari.

05 februari 2021 - Vandaag heeft u per mail de informatiebrief over de herstart op 8 februari ontvangen.

Hierin vindt u alle informatie over de schooltijden en de maatregelen.

Wij zullen u via de mail en op deze website zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

studiedag 25 januari vervalt!

21 januari 2021 - Door de verlengde schoolsluiting vervalt de geplande studiedag van maandag 25 januari.

De noodopvang gaat deze dag gewoon door.

School nog langer gesloten

21 januari 2021 - Deze week ontvangt u via de mail een brief over de opnieuw verlengde lockdown.

In deze brief vindt u ook nadere informatie over de door de verlengde schoolsluiting noodzakelijke aanpassingen in de rapportage, het OPP van februari.

Verschuiving data inschrijfperiode VO

18 januari 2021 - In verband met de verlengde lockdown is het schema van aanmelding en toelating voor het voortgezet onderwijs aangepast. U heeft hierover, als uw zoon/dochter schoolverlater is, een brief van de leerkracht ontvangen. De eerste inschrijfperiode start nu 13 februari. U krijgt het Aanmeldformulier en het OKR op vrijdag 12 februari.

verlengde lockdown

14 januari 2021 - Beste ouders, 

Vandaag ontvangt u van de leerkracht van uw zoon/dochter een informatiebrief over de verlengde lockdown. 

Let op: ouders met een vitaal beroep, die komende week voor hun kind van de noodopvang gebruik willen maken, moeten dit per mail opnieuw aangeven bij Mirjam Moons (mmoons@sbodevliethorst.nl).

1 2