Bovenbouw 1A

Wij zijn bovenbouw 1A. Welkom op onze pagina!

In onze klas zitten 7 meisjes en 8 jongens. Op maandag en dinsdag is juf Nicole er en op woensdag, donderdag en vrijdag juf Renske.

 

 

BERICHTEN

16 apr 2018 - Bezoek houtzaagmolen 'de Salamander'
Vandaag zijn we naar de houtzaagmolen in Leidschendam geweest. We hebben veel gezien, gehoord en geleerd over hoe een houtzaagmolen werkt. Het was een leuk en interessant uitje! Ook mochten we van hout een onderzetter maken, met letterstempels konden we onze naam erin 'slaan'. 


23 mrt 2018 - Foto's van afgelopen week
Vorige week hadden we een circuit over verkeer, een onderdeel daarvan was verkeersborden oefenen met de Beebot!

Deze week hebben we lente-gedichten gemaakt: van twee bestaande gedichten zelf een gedicht maken. Mooie resultaten he?!


09 mrt 2018 - Samenspel
Een filmpje  en wat leuke foto's van de laatste muziekles! We hebben deze keer een samenspel gedaan.

 


23 feb 2018 - Voorjaarsvakantie

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe! Rust lekker uit, doe leuke dingen, leer (een beetje: tips zijn ook te vinden in de weekbrief), lees een boek, speel lekker buiten, slaap uit... GENIET ervan!

 

Tot maandag 5 maart!


25 jan 2018 - knutselen voor de Voorleesdagen
Vandaag hebben wij een knutsel gemaakt bij het thema prentenboek van de voorleesdagen. We hebben het prentenboek 'Ssst de tijger slaapt' gelezen, en de kenmerken gebruikt voor een tijgerhok/ kooi. In groepjes van 2 of 3 zijn er mooie en creatieve dingen gemaakt. 


13 dec 2017 - Schaatsen
Vandaag mochten wij schaatsen op de ijsbaan bij Leidschenhage! We hebben het heel erg leuk gehad, dat kan je wel zien op de foto's. Wat een schaatstalenten! Alle kinderen waren ook erg behulpzaam en gelukkig waren er ook een aantal pinguins om op te leunen/ steunen :-) 

De groepsfoto's worden vrijdag bij de weekbrief verzonden!


08 dec 2017 - Sinterklaasfeest in BB1A
Het was een leuke en gezellige dag! Het optreden was geslaagd en alle kinderen hebben leuke cadeaus én mooie gedichten gekregen. Sara, de dochter van juf Renske, was er 's ochtends ook gezellig bij.  

 


29 nov 2017 - Sintlezen in de onderbouw
Vandaag hebben de kinderen van BB1A Sinterklaasboeken voorgelezen bij de onderbouw. Wat een leuke, spannende en grappige verhalen hebben we gehoord!


28 nov 2017 - Pietengym
Klimmen en klauteren, dat kunnen wij wel! 


28 nov 2017 - Muziek
Vandaag hebben we de eerste ronde van de carrousel gehad. De komende weken rouleren de groepen zodat alle kinderen kennis hebben gemaakt met de gitaar, het keyboard en het drumstel. Daarna mag er instrumentkeuze gemaakt worden! 


27 nov 2017 - Rommelpiet
Rommelpiet is geweest...Gelukkig zitten er heel veel opruimpieten in BB1A!


28 sep 2017 - Kamp
Wat hebben we een gezellig en leuk kamp gehad!! Allemaal heel erg bedankt voor jullie gezelligheid, vrolijkheid en inzet, jullie zijn toppers!
Wij hopen dat jullie vandaag een beetje bijgekomen zijn...

Natuurlijk hebben we ook veel foto's gemaakt. Vandaag of morgen zullen er een aantal op deze pagina geplaatst worden. Wil je (of papa en mama) alle foto's graag hebben? Neem dan volgende week een USB-stick mee!

 

Tot maandag allemaal!

 

Groetjes van juf Nicole en juf Renske