Nieuws

Parkeren

Parkeren

09 april 2020 - Let op: wilt u uw auto niet bij het voorplein of op de stoep parkeren als u het huiswerkboekje komt halen? We hebben gemerkt dat er parkeerboetes worden uitgeschreven! 

Ziek?

05 april 2020 - Wij vinden het erg fijn om te merken dat u als ouder iedere dag weer tijd steekt in het helpen van uw zoon/dochter bij het thuiswerken. Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor!

De leerkrachten volgen de kinderen door te bellen, te mailen, het werk te volgen op Snappet, Bloon, de huiswerkboekjes en nu ook via Snappet-chat, Teams of ZOOM.

Soms is een kind een periode minder actief. Een oorzaak kan zijn dat hij/zij nu, net als in de gewone schoolperiode kan voorkomen, ziek is. Wilt u de leerkracht van uw kind dan a.u.b. een mailtje sturen?

Verlenging

02 april 2020 - Beste ouders, 

De minister-president heeft dinsdag 31 maart de sluiting van de scholen verlengd. U krijgt daarover een brief gemaild va nde leerkracht van uw zoon/dochter. Hier kunt u deze brief ook lezen.

We missen jullie!

26 maart 2020 - 

Voor ouders van schoolverlaters:

25 maart 2020 - Vorige week heeft u een brief gemaild gekregen waarin werd uitgelegd dat met het niet doorgaan van de Centrale Eindtoets ook de eventuele heroverweging van het schooladvies kwam te vervallen. In deze brief stond een fout m.b.t. de dubbeladviezen. Vandaar dat nu een rectificatie wordt geplaatst. U kunt hier de volledige, bijgestelde brief lezen.

Bericht vanuit schoolmaatschappelijk werk

18 maart 2020 - I.v.m. het corona virus en de situatie van thuiswerken voor de kinderen geeft onze schoolmaatschappelijk werker, Nathalie de Raad, in een bericht aan hoe u haar eventueel zou kunnen bereiken. Klik hier om de brief te openen.

Brief thuiswerken

16 maart 2020 - Vandaag heeft de leerkracht van uw zoon of dochter u een brief gemaild over het thuiswerken; als de kinderen ook online thuis kunnen werken heeft u ook een mail met daarin de inlogcodes ontvangen. U vindt de brief over het thuiswerken op de groepspagina van de groep van uw kind.

In de brief heeft u kunnen lezen dat er op woensdag tussen 10.00 en 15.00 uur ook een werkboekje met allerlei opdrachten opgehaald kan worden. 

 

Laatste nieuws corona covid-19 virus: De school gaat dicht

15 maart 2020 - Zondagmiddag heeft het kabinet besloten dat alle scholen in ieder geval t/m 6 april gesloten blijven. U heeft hierover zondagavond een mail gekregen van de leerkracht van uw zoon of dochter. Klik hier voor de hele brief.

Wij zullen u via onze website op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen.

 

Thuiswerken:

U krijgt morgen een mail van de leerkracht over de thuiswerkmogelijkheden voor uw kind.

Hierover zal daarna ook op de website informatie te vinden zijn.

Aanvulling bij de aangescherpte maatregelen

13 maart 2020 - -Wilt u uw zoon of dochter a.u.b. buiten op het plein afzetten en weer ophalen? 

-Wilt u uw kind niet naar school sturen als het verkouden is?

Hartelijk dank!

Aangescherpte maatregelen i.v.m. corona virus

13 maart 2020 - Klik hier om de volledige tekst van de aangescherpte maatregelen te lezen. 

Vanmiddag om 17.00 uur worden vragen beantwoord op de website van het ministerie.

Wij houden u op de hoogte.

GEEN besmettingen

06 maart 2020 -  Op onze school zijn op dit moment géén besmettingen van leerlingen of medewerkers met het coronavirus. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dat betekent dat we extra aandacht besteden aan hygiëne en dat we extra alert zijn op gezondheidsklachten van leerlingen en medewerkers.

 

Voor de volledige tekst klik hier.

coronavirus covid-19

02 maart 2020 - Vandaag ontvangt u een brief over het coronavirus covid-19 en de maatregelen die school daarvoor neemt. U kunt deze ook hier aanklikken om te lezen.

Aanvullend: het is handig als uw zoon of dochter een flesje water (of een bekertje) meeneemt voor het tussendoor water drinken.

workshopdag

workshopdag

12 februari 2020 - Vandaag gaan we in allerlei workshops werken met onze talenten.

Kun je oplossingen bedenken, taken verdelen of ben jij juist goed in samenwerken??

Vandaag komt dat allemaal goed van pas!

Inschrijven op een school voor Voortgezet Onderwijs.

Inschrijven op een school voor Voortgezet Onderwijs.

07 februari 2020 - Denk u aan de eerste inschrijfperiode voor het Voortgezet Onderwijs als uw kind schoolverlater is dit jaar? De eerste periode loopt van 1 t/m 14 februari!!

Thema ouderavond donderdag 16 januari, 19.30 uur

08 januari 2020 - Op 16 januari is de volgende thema ouderavond. Het onderwerp is OOL, ontwerpend en onderzoekend leren. Wij willen u laten kennismaken met deze vorm van onderwijs, waarmee we ook in de groepen aan de slag zijn. Meer informatie komt nog!

Komt u ook?

Fijne vakantie!!

Fijne vakantie!!

20 december 2019 - Wij wensen u een goed, gezond 2020 een heel fijne vakantie!

Graag zien we iedereen weer na de vakantie, maandag 6 januari 2020, terug op school.

Kerstbuffet

Kerstbuffet

20 december 2019 - Alle ouders heel hartelijk bedankt voor de lekkere hapjes voor het kerstbuffet! 

In de klassen en ook in het gezellige 'oudercafé' is er van gesmuld!

Kerst

Kerst

11 december 2019 - Maandag is een grote groep hulpouders druk bezig geweest om de aula en gangen in kerstsfeer te brengen. Wat is het mooi geworden, dank jullie wel!!

Sint en Piet op bezoek

02 december 2019 - 
Sint

Sint

02 december 2019 - Donderdag 5 december vieren we het Sinterklaasfeest op school.

Nadat Sint bij ons op school is aangekomen, hebben we in de aula met de hele school een bijeenkomst met dansjes, liedjes enz.

Na de kleine pauze viert iedere groep het Sintfeest verder in zijn eigen lokaal.

1 2