Nieuws

Springkussen

16 juli 2020 - Vandaag hebben we ons jubileumjaar feestelijk afgesloten met een ijsje en lekker springen op het springkussen!!
Zomervakantie

Zomervakantie

16 juli 2020 - Wij wensen u een heel fijne zomervakantie!

Graag zien we iedereen weer op maandag 31 augustus.

Brief GGD en brief school.

03 juli 2020 - Volgens de richtlijnen moeten wij de GGD melde nals er 3 of meer leerlingen uit een groep met verkoudheidsklachten thuis zijn. De hier te lezen brief is namens de GGD aan de betreffende groep(en) gemaild door de leerkracht.

Donderdag 2 juli is een brief namens school aan alle groepen gemaild i.v.m. de vastgestelde besmetting bij een van onze leerling.

Nieuwe brief maatregelen corona

05 juni 2020 - Vandaag hebben de kinderen een brief meegekregen met daarin de laatste wijzigingen en ontwikkelingen rond de maatregelen en afspraken i.v.m. corona. Klik hier voor de volledige brief.

In de brief wordt verwezen naar het Protocol. Deze vindt u onder het tabblad 'Ouders' bij 'Downloads'.

Storing verholpen

Storing verholpen

04 juni 2020 - Gelukkig is de telefoonstoring verholpen en zijn we weer gewoon bereikbaar via 070 3272650.
Weer begonnen!

Weer begonnen!

11 mei 2020 - 
Weer naar school!!

Weer naar school!!

24 april 2020 - Maandag 11 mei, na de meivakantie, mogen de scholen weer open! We zijn erg blij iedereen weer te kunnen zien en spreken. Natuurlijk zijn er nog wel maatregelen en afspraken waar we ons met elkaar aan moeten houden. 

Inmiddels heeft u van de leerkracht van uw kind de informatiebrief ontvangen. Klik hier om de brief nog eens te kunnen lezen. In de hier te lezen brief staan de verschillende aanvangstijden van álle groepen vermeld.

Onder het tabblad 'Ouders' bij het kopje 'Informatie' en 'Downloads' vind u het in de informatiebrief genoemde Protocol SBO. Ook vindt u daar de Poster voor op school en de Poster voor ouders. U kunt natuurlijk ook op de link klikken.

Na de meivakantie

22 april 2020 - U hoort zo snel mogelijk van ons hoe het na de meivakantie verder gaat!
Parkeren

Parkeren

09 april 2020 - Let op: wilt u uw auto niet bij het voorplein of op de stoep parkeren als u het huiswerkboekje komt halen? We hebben gemerkt dat er parkeerboetes worden uitgeschreven! 

Ziek?

05 april 2020 - Wij vinden het erg fijn om te merken dat u als ouder iedere dag weer tijd steekt in het helpen van uw zoon/dochter bij het thuiswerken. Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor!

De leerkrachten volgen de kinderen door te bellen, te mailen, het werk te volgen op Snappet, Bloon, de huiswerkboekjes en nu ook via Snappet-chat, Teams of ZOOM.

Soms is een kind een periode minder actief. Een oorzaak kan zijn dat hij/zij nu, net als in de gewone schoolperiode kan voorkomen, ziek is. Wilt u de leerkracht van uw kind dan a.u.b. een mailtje sturen?

Verlenging

02 april 2020 - Beste ouders, 

De minister-president heeft dinsdag 31 maart de sluiting van de scholen verlengd. U krijgt daarover een brief gemaild va nde leerkracht van uw zoon/dochter. Hier kunt u deze brief ook lezen.

We missen jullie!

26 maart 2020 - 

Voor ouders van schoolverlaters:

25 maart 2020 - Vorige week heeft u een brief gemaild gekregen waarin werd uitgelegd dat met het niet doorgaan van de Centrale Eindtoets ook de eventuele heroverweging van het schooladvies kwam te vervallen. In deze brief stond een fout m.b.t. de dubbeladviezen. Vandaar dat nu een rectificatie wordt geplaatst. U kunt hier de volledige, bijgestelde brief lezen.

Bericht vanuit schoolmaatschappelijk werk

18 maart 2020 - I.v.m. het corona virus en de situatie van thuiswerken voor de kinderen geeft onze schoolmaatschappelijk werker, Nathalie de Raad, in een bericht aan hoe u haar eventueel zou kunnen bereiken. Klik hier om de brief te openen.

Brief thuiswerken

16 maart 2020 - Vandaag heeft de leerkracht van uw zoon of dochter u een brief gemaild over het thuiswerken; als de kinderen ook online thuis kunnen werken heeft u ook een mail met daarin de inlogcodes ontvangen. U vindt de brief over het thuiswerken op de groepspagina van de groep van uw kind.

In de brief heeft u kunnen lezen dat er op woensdag tussen 10.00 en 15.00 uur ook een werkboekje met allerlei opdrachten opgehaald kan worden. 

 

Laatste nieuws corona covid-19 virus: De school gaat dicht

15 maart 2020 - Zondagmiddag heeft het kabinet besloten dat alle scholen in ieder geval t/m 6 april gesloten blijven. U heeft hierover zondagavond een mail gekregen van de leerkracht van uw zoon of dochter. Klik hier voor de hele brief.

Wij zullen u via onze website op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen.

 

Thuiswerken:

U krijgt morgen een mail van de leerkracht over de thuiswerkmogelijkheden voor uw kind.

Hierover zal daarna ook op de website informatie te vinden zijn.

Aanvulling bij de aangescherpte maatregelen

13 maart 2020 - -Wilt u uw zoon of dochter a.u.b. buiten op het plein afzetten en weer ophalen? 

-Wilt u uw kind niet naar school sturen als het verkouden is?

Hartelijk dank!

Aangescherpte maatregelen i.v.m. corona virus

13 maart 2020 - Klik hier om de volledige tekst van de aangescherpte maatregelen te lezen. 

Vanmiddag om 17.00 uur worden vragen beantwoord op de website van het ministerie.

Wij houden u op de hoogte.

GEEN besmettingen

06 maart 2020 -  Op onze school zijn op dit moment géén besmettingen van leerlingen of medewerkers met het coronavirus. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dat betekent dat we extra aandacht besteden aan hygiëne en dat we extra alert zijn op gezondheidsklachten van leerlingen en medewerkers.

 

Voor de volledige tekst klik hier.

coronavirus covid-19

02 maart 2020 - Vandaag ontvangt u een brief over het coronavirus covid-19 en de maatregelen die school daarvoor neemt. U kunt deze ook hier aanklikken om te lezen.

Aanvullend: het is handig als uw zoon of dochter een flesje water (of een bekertje) meeneemt voor het tussendoor water drinken.

1 2