Middenbouw 1

Welkom bij Middenbouw 1.

Meester Michel is er op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Op donderdag heeft hij vrij, dan is juf Wilma in de groep.

Juf Gwenny helpt bij Middenbouw 1.

 

 

 

BERICHTEN

25 sep 2020 - Techniekles
Op school zijn we begonnen met het uitproberen en geven van technieklessen. De les van vandaag ging over bouwen, waarbij het belang van een goede constructie en een solide fundering centraal stond. 

In het fotoalbum (aan de rechterkant) vindt u nog twee extra foto's.

Fotoalbum:

IMG_20200925_154645674(1).jpg IMG_5489(3).jpg IMG_5486(2).JPG IMG_5482(3).jpg IMG_5481(3).jpg

31 aug 2020 - WE ZIJN WEER BEGONNEN!
De kop is eraf. Het nieuwe schooljaar is begonnen. Leuk om de kinderen weer te zien en een warm welkom voor alle nieuwe leerlingen. 

 

Terwijl ik dit stukje schrijf, is het uiteraard nog niet te voorspellen hoe dit schooljaar zal verlopen. Wat we wel weten is, dat de algemene ruimtes binnen de school mooi zijn geworden na alle inspanningen rondom de verbouwing.

 

Wilma en ik proberen u zo goed mogelijk te informeren via de maandbrief. Belangrijk dus om deze goed door te lezen. Hij staat ook altijd op onze website. Het kan zijn dat u een “losse” e-mail met bepaalde informatie ontvangt. Dat zou bijvoorbeeld kunnen zijn als het niet meer op tijd in de maandbrief kon of bij dringende zaken. Uiteraard zullen Wilma en ik dit proberen te beperken en u niet gaan overstelpen met e-mails.

 

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe deze pagina eruit gaat zien. Sinds de nieuwe privacy wet zijn ook wij aan strengere regels gebonden en hangt het ook af welke keuzes individuele ouders maken. Uiteraard bent u geheel vrij om aan te geven waar u zich het prettigst bij voelt.

 

Dan hopen Wilma en ik, samen met u en uw kind een fijn schooljaar tegemoet te gaan en dat we aan het einde op een prettig jaar kunnen terugkijken.

We zien u hopelijk snel.