Middenbouw 1

Welkom bij Middenbouw 1.

Meester Michel is er op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Op dinsdag heeft hij vrij, dan is juf Deborah in de groep.

Juf Gwenny helpt bij Middenbouw 1 en Bovenbouw 1A.

 

 

 

BERICHTEN

27 sep 2019 - De Efteling
Eindelijk zijn we dan aangekomen in de Efteling. De weersvoorspellingen waren niet best, maar gelukkig viel het weer mee. Eerst maar eens even naar het Sprookjesbos. Daarna tijd genoeg voor de andere attracties.

02 sep 2019 - WE ZIJN WEER BEGONNEN!
De kop is eraf. Het nieuwe schooljaar is begonnen. We zijn op de eerste schooldag maar meteen goed en feestelijk begonnen. Het wordt een bijzonder jaar. De Vliethorst bestaat 50 jaar en dat gaan we vieren, met ongeveer elke twee maanden een leuke activiteit. Zo hebben we een feestlied, hebben we de eerste maandag cakejes versierd en gaan we 24 september op schoolreisje. Jawel, een echt schoolreisje, alleen waar naartoe blijft nog even geheim.

Deborah en ik proberen u zo goed mogelijk te informeren via de maandbrief. Belangrijk dus om deze goed door te lezen. Hij staat ook altijd op onze website. Het kan zijn dat u een “losse” e-mail met bepaalde informatie ontvangt. Dat zou bijvoorbeeld kunnen zijn als het niet meer op tijd in de maandbrief kon of bij dringende zaken. Uiteraard zullen Deborah en ik dit proberen te beperken en u niet gaan overladen met e-mails.

Tot slot is nog niet helemaal duidelijk hoe deze pagina eruit gaat zien. Sinds de nieuwe privacy wet zijn ook wij aan strengere regels gebonden en hangt het ook af welke keuzes individuele ouders maken. Uiteraard bent u geheel vrij om aan te geven waar u zich het prettigst bij voelt.

Dan hopen Deborah en ik, samen met u en uw kind een fijn schooljaar tegemoet te gaan en dat we aan het einde op een prettig schooljaar kunnen terugkijken.

We zien u snel.