Nieuws - pagina 2

COVID-19

14 december 2020 - Op dit moment kampen wij op school met een aantal COVID-19 besmettingen onder het personeel.

Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Sint en Piet op school

05 december 2020 - Vandaag was een spannende dag. Normaal blijven we met de hele school op het schoolplein staan om de Sint te verwelkomen, maar dat kon dit jaar natuurlijk niet. In de hoop dat hij toch nog zou komen, hebben de kinderen van OB1 en OB2 nog staan zingen op het plein. Maar nee, hij kwam écht niet. Toch maar naar binnen dan, daar zagen ze de speelzaaldeur open staan. Toen ze om een hoekje keken, troffen ze Sint en Piet slapend aan!

Ze hadden zich verslapen!

De rest van de ochtend gingen alle klassen om de beurt de speelzaal in om even met Sint te kunnen kletsen en een liedje/dansje/toneelstukje op te voeren. Ook al was het een beetje anders dan de andere jaren, we hebben toch een erg leuke ochtend gehad.

 

Sportief initiatief

06 november 2020 - Zo nu en dan worden wij benaderd door een organisatie die een leuk of goed intitiatief neemt voor kinderen. Voetbalschool Nummer 14 is zo'n goed initiatief. U kunt hier klikken voor meer informatie.

covid-19 besmetting

20 oktober 2020 - Helaas is afgelopen weekend een positieve besmetting bij een leerkracht vastgesteld. In overleg met GGD Haaglanden heeft u een brief hierover ontvangen. U kunt deze brief ook hier openen.

 

Brief over ventilatie

05 oktober 2020 - Klik hier om de brief te openen.

Nieuwe Beslisboom bij meer dan incidenteel hoesten

23 september 2020 - Klik hier voor de nieuwe Beslisboom i.v.m. klachten. Vrijdag 18 september heeft het ministerie aangegeven dat kinderen tot 13 jaar met verkoudheidsklachten naar school kunnen. Het is echter wel zo dat bij meer dan incidenteel hoesten u uw zoon of dochter toch thuis moet houden. Ook koorts is een duidelijk aanduiding van ziek zijn, waarop u uw kind thuis houdt.

De Beslisboom kan u, bij twijfel, helpen. 

Bestuursbrief mbt Corona

23 september 2020 - Deze week ontvangt u een brief van ons bestuur over onderwijs in deze coronatijd. U kunt hier klikken om de brief te openen.

Corona vastgesteld

21 september 2020 - Inmiddels hebt u van de leerkracht van uw kind de informatiebrief ontvangen (klik hier voor de brief) over het feit dat een collega positief op corona getest is. I.v.m. de privacy kunnen wij u niet de naam van de collega noemen. Wij houden u op de hoogte!   
Nationale Schoolbrengweek

Nationale Schoolbrengweek

10 september 2020 - De week van 14 t/m 18 september is de Nationale Schoolbrengweek.

Tijdens de Schoolbrengweek roepen we ouders en kinderen op om (indien mogelijk) zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school te gaan. 

Dit is goed voor de gezondheid, goed voor de verkeersveiligheid rond school, goed voor de verkeersvaardigheid van de kinderen en goed voor het milieu.

Doet u mee?

Verbouwing

07 september 2020 - De afgelopen maanden is er binnen de school heel wat opgeknapt, verbouwd en aangepakt. Andere vloerbedekking, andere keuken, andere kleuren, aangepaste overlegruimtes, op maat gemaakte kast in de gang, de patio's in volle bloei ... Het is nog niet hlelemaal klaar, maar het schiet al wel erg op. We zijn er super trots op! Helaas kunnen we u, i.v.m. de coronamaatregelen het resultaat nog niet laten zien. 

In het fotoalbum Verbouwing is een kleine impressie opgenomen. 

Brief

04 september 2020 - Vandaag krijgen de kinderen de eerste keer de weekmap met informatie mee naar huis. Ook krijgt u deze informatie via uw mailadres (als dat bij ons bekend is). 

In de jaarkalender is niet de algemene informatieavond, die u van ons gewend bent in het begin van het schooljaar, opgenomen. Door de coronamaatregelen hebben we deze moeten laten vallen.   

Trias open dag

03 september 2020 - Trias Wijkmuziekschool en Jeugdtheaterschool houdt Open Dag op zaterdag 5 september van 13.00 - 17.30 uur! Ontdek je talent! 

Let op: vooraf inschrijven op stichting-trias.nl is wel nodig.

Informatiebrief coronamaatregelen, start schooljaar 2020-2021

28 augustus 2020 - Bij de start van het nieuwe schooljaar hebben we nog steeds te maken met afspraken en regels m.b.t. COVID-19.

Zo zullen wij bijvoorbeeld nog steeds met enigszins versprongen schooltijden werken:

Om 8.45 uur verwachten wij MB3, MB4, BB1B en BB2B op school; zij starten om 8.50 en zijn om 15.05 uur vrij. De overige groepen verwachten wij om 8.55 uur op school en zullen om 9 uur starten (15.15 uur vrij).

U vindt hier de brief met alle informatie over deze regels, maatregelen en afspraken.  

Zomervakantie

Zomervakantie

16 juli 2020 - Wij wensen u een heel fijne zomervakantie!

Graag zien we iedereen weer op maandag 31 augustus.

1 2